Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2019-06-18
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Sandberg, Erik (förf.)
Illustratör/Fotograf
Jonny Hallberg, Jonny Hallberg
Dimensioner
230 x 165 x 10 mm
Vikt
314 g
SAB
Qba
ISBN
9789144127743

Logistikdriven affärsutveckling

Häftad,  Svenska, 2019-06-18
376
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
För att kunna möta nya utmaningar och tillvarata alla de möjligheter som ges av den allt intensivare digitaliseringen behöver näringslivet och samhället i stort förnyas. I ett sådant utvecklingsarbete blir logistikdriven affärsutveckling en viktig ledstjärna. Ökad flödes orientering bidrar till bättre lönsamhet och tillväxt, men också till att lösa större samhällsutmaningar i form av miljöpåverkan och social hållbarhet.
I den här boken sätts logistiken in i ett strategiskt sammanhang där konkurrenskraft är i fokus, snarare än de traditionella logistiska måttstockarna kostnad, service och ledtid. Med det som grund diskuteras logistikutmaningar för fyra olika sektorer: detaljhandeln, industrin, transportbranschen och den offentliga sektorn. Författarna diskuterar även den högsta ledningens och styrelsens viktiga roller i logistikdriven affärsutveckling.

Boken vänder sig såväl till studenter vid tekniska högskolor och handelshögskolor som till styrelser, företagsledningar och logistik ansvariga i näringslivet och i offentlig sektor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Logistikdriven affärsutveckling
  2. +
  3. Kapitalismens slut : myten om grön tillväxt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kapitalismens slut : myten om grön tillväxt av Ulrike Herrmann (inbunden).

Köp båda 2 för 575 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna