Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2019-05-15
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 165 x 10 mm
Vikt
314 g
SAB
Qba
ISBN
9789144127743
Logistikdriven affärsutveckling (häftad)

Logistikdriven affärsutveckling

Häftad Svenska, 2019-05-15
313
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
För att kunna möta nya utmaningar och tillvarata alla de möjligheter som ges av den allt intensivare digitaliseringen behöver näringslivet och samhället i stort förnyas. I ett sådant utvecklingsarbete blir logistikdriven affärsutveckling en viktig ledstjärna. Ökad flödes orientering bidrar till bättre lönsamhet och tillväxt, men också till att lösa större samhällsutmaningar i form av miljöpåverkan och social hållbarhet.

I den här boken sätts logistiken in i ett strategiskt sammanhang där konkurrenskraft är i fokus, snarare än de traditionella logistiska måttstockarna kostnad, service och ledtid. Med det som grund diskuteras logistikutmaningar för fyra olika sektorer: detaljhandeln, industrin, transportbranschen och den offentliga sektorn. Författarna diskuterar även den högsta ledningens och styrelsens viktiga roller i logistikdriven affärsutveckling.
Boken vänder sig såväl till studenter vid tekniska högskolor och handelshögskolor som till styrelser, företagsledningar och logistik ansvariga i näringslivet och i offentlig sektor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Logistikdriven affärsutveckling
  2. +
  3. Det dynamiska företaget : om följsamhet och flödesorienterade affärsmodeller

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det dynamiska företaget : om följsamhet och flö... av Mats Abrahamsson, Stefan Karlöf (inbunden).

Köp båda 2 för 731 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Logistikdriven affärsutveckling