Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2020-04-06
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Vlbda
ISBN
9789144128139
Compassionfokuserad terapi med par : en praktisk handbok (häftad)

Compassionfokuserad terapi med par : en praktisk handbok

Häftad Svenska, 2020-04-06
369
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Compassionfokuserad terapi (CFT) är på stark frammarsch i Sverige, främst inom individual- och gruppterapi. Med Compassionfokuserad terapi med par - en praktisk handbok ger psykoterapeut Petra Söderholm en konkret vägledning i hur CFT kan tillämpas även i parterapi.

Boken ger en lättillgänglig introduktion till CFT med dess grund läggande begrepp och teoretiska grunder samt hur dessa kan användas i praktiken. Metaforer, övningar och interventioner beskrivs ingående för att kunna användas direkt i terapirummet. Läsaren får stegvis följa med i behandlingen av tre grupper av par och hur författaren har integrerat CFT i det kliniska pararbetet. En del av övningarna finns som ljudfiler på bokens webbsida.

Compassionfokuserad terapi med par - en praktisk handbok riktar sig till terapeuter som möter par i sitt dagliga arbete men också till individual- och gruppterapeuter som är nyfikna på CFT. Det går också att använda CFT som komplement till andra parterapier, vilket gör bokens innehåll relevant även för terapeuter som arbetar utifrån andra teoribildningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Compassionfokuserad terapi med par : en praktisk handbok
 2. +
 3. Grundläggande samtalsmetodik : en handbok för hjälpare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grundläggande samtalsmetodik : en handbok för h... av Richard Nelson-Jones (häftad).

Köp båda 2 för 812 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petra Söderholm

 • Compassion : Medkänsla med dig själv och andra

  Helena Fogelberg, Petra Söderholm

  Man säger ibland att vi är vår egen värsta kritiker och det är kanske inte så dumt? Ibland krävs det väl att man säger till på skarpen så att man skärper sig och får saker gjorda? Ja, det tror man lätt, men om vi pratar med oss själva på ett strän...

 • Compassion: Medkänsla med dig själv och andra

  Helena Fogelberg, Petra Söderholm

  Det här är en sammanfattad version av Compassion - Medkänsla med dig själv och andra . Man säger ibland att vi är vår egen största kritiker och det är väl bra? Ja, det är lätt att tro, men om vi är för stränga och självkritiska riskerar vi att skr...