Inkomstskatt del 1 : en läro- och handbok i skatterätt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
464
Utgivningsdatum
2019-01-16
Upplaga
17
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Persson Österman, Roger (förf.)
Dimensioner
223 x 155 x 20 mm
Vikt
605 g
SAB
Oe
ISBN
9789144128634
Inkomstskatt del 1 : en läro- och handbok i skatterätt (häftad)

Inkomstskatt del 1 : en läro- och handbok i skatterätt

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-01-16
485
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Inkomstskatt är en lärobok i skatterätt som behandlar inkomst bes kattningen av privatpersoner och företag. I boken beskrivs strukturen och principerna för inkomstbeskattningen vid genomgången av rättsregler och rättspraxis. Effekterna av reglerna illustreras genom konkreta och belysande exempel.
Inkomstskatt Del 1 ger bland annat en bild av inkomstbeskattningens funktion och utformning samt behandlar de tre inkomstslagen tjänst, kapital och näringsverksamhet. Vidare presenteras huvud linjerna i företagsbeskattningen.
Inkomstskatt är en lärobok för utbildningen i skatterätt på jurist- och ekonomprogrammen. Den är även lämplig som kurslitteratur för vidare utbildningar. Genom sin goda struktur, omfattande redovisning av eller hänvisning till praxis samt fördjupade diskussioner av många särskilda frågor kan boken även komma till användning i den praktiska yrkesutövningen.
I denna sjuttonde upplaga har framställningen omarbetats väsentligt för att ytterligare förstärka de övergripande perspektiven. Vi har beaktat publicerat material till och med november 2018.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inkomstskatt del 1 : en läro- och handbok i skatterätt
  2. +
  3. Inkomstskatt del 2 - - en läro- och handbok i skatterätt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inkomstskatt del 2 - - en läro- och handbok i s... av Sven-Olof Lodin, Gustaf Lindencrona, Peter Melz, Christer Silfverberg, Teresa Simon-Almendal (häftad).

Köp båda 2 för 970 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »