Kom igång med Revit (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2019-01-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 16 mm
Vikt
645 g
SAB
Ic
ISBN
9789144129266
Kom igång med Revit (häftad)

Kom igång med Revit

Häftad Svenska, 2019-01-02
352
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kom igång med Revit ger en introduktion till användargränssnittet och hur man bygger byggnadsmodeller och skapar BIM-modeller. Läsaren leds vidare i fördjupande kapitel om användning av färdiga komponenter med integrerad information, hur man skapar egna byggnadskomponenter som väggar, dörrar, fönster, bjälklag etc. Boken beskriver även hur man hanterar byggnadskomponenter både grafiskt och genom information i tabeller och förteckningar. Vidare behandlas markarbete, att skapa topografier och terrängmodeller med information om schaktningsmängd och volym.

Läsaren lär sig att göra solstudier på modellen, skriva ut 2D-handlingar som plan, fasad, sektion eller detaljer. Vidare beskrivs hur man kopplar AutoCAD:s DWG-format eller SketchUp till Revit-modellen. Boken behandlar även byggnadsmodeller med standardkomponenter och hur man använder datafiler från AutoCAD för att skapa underlag för Revit. Kom igång med Revit är avsedd för arkitekter, ingenjörer, projektörer, designers, inredningsarkitekter och byggnadsentreprenörer. Den kan användas av såväl studenter som yrkesverksamma som söker en praktisk guide till modellering med Revit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kom igång med Revit
  2. +
  3. I händelse av min död : En manual

De som köpt den här boken har ofta också köpt I händelse av min död : En manual av Lena Philipsson (inbunden).

Köp båda 2 för 561 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ahmadreza Roozbeh

  • Kom igång med SketchUp

    Ahmadreza Roozbeh

    Kom igång med SketchUp ger en introduktion till hur man enkelt skapar 3D-modeller. Boken beskriver användning av färdiga komponenter, hur man skapar plan, sektioner och olika vyer av en modell och hur man hanterar och applicerar färger, mönster oc...