Kom igång med SketchUp (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2019-03-20
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
242 x 170 x 10 mm
Vikt
404 g
ISBN
9789144129334
Kom igång med SketchUp (häftad)

Kom igång med SketchUp

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-03-20
352
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kom igång med SketchUp ger en introduktion till hur man enkelt skapar 3D-modeller. Boken beskriver användning av färdiga komponenter, hur man skapar plan, sektioner och olika vyer av en modell och hur man hanterar och applicerar färger, mönster och material. Vidare behandlas skuggstudier och grafisk placering av modeller på verklighetsbaserade kartor.

Läsaren lär sig även att mäta längder, ytor och volym samt att måttsätta modeller. Boken behandlar också export och import av olika datafiler i bildformat samt byggnadsmodeller med standardkomponenter till och från AutoCAD. Boken är avsedd för arkitekter, ingenjörer, projektörer, designers, inrednings arkitekter och byggnadsentreprenörer. Den kan användas av såväl studenter som yrkesverksamma som söker en praktisk guide till modellering med SketchUp. Kom igång med SketchUp kräver inga förkunskaper och lämpar sig väl för självstudier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kom igång med SketchUp
  2. +
  3. Hoppets anatomi : Om förväntanseffekter och placebo

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hoppets anatomi : Om förväntanseffekter och pla... av Karin Jensen (inbunden).

Köp båda 2 för 584 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ahmadreza Roozbeh

  • Kom igång med Revit

    Ahmadreza Roozbeh

    Kom igång med Revit ger en introduktion till användargränssnittet och hur man bygger byggnadsmodeller och skapar BIM-modeller. Läsaren leds vidare i fördjupande kapitel om användning av färdiga komponenter med integrerad information, hur man skapa...