Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2020-04-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
8 x 208 x 147 mm
Vikt
470 g
SAB
Eaae,Vnam,Ohfb-c
ISBN
9789144129389

Lyssna, reagera och agera : förskolans, skolans och fritidshemmets möte med barn och elever som upplever våld i nära relationer

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2020-04-01
312
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lyssna, reagera och agera syftar till att ge en ökad förståelse och kunskap om barn och elever som upplever våld i nära relationer. Boken handlar om hur personal i förskola, skola och fritidshem kan identifiera, bemöta och samverka kring den här formen av barnmisshandel. Innehållet i boken utgår både från författarnas egen forskning och tidigare forskning som handlar om förskolans och skolans uppdrag och utmaningar i samband med våld eller annan problematik inom familjen.

Boken är främst avsedd för blivande och verksam personal inom förskola, skola och fritidshem - barnskötare, förskollärare, lärare, pedagoger inom fritidshem, EHT-personal och rektorer eller andra verksamhetschefer. Boken lämpar sig också för socionomutbildningar och till verksamma inom socialtjänsten och andra verksamheter där det bedrivs socialt arbete. Den vänder sig även till andra verksamheter där yrkesverksamma möter utsatta barn och ungdomar, exempelvis inom hälso- och sjukvården eller inom olika typer av fritidsverksamhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lyssna, reagera och agera : förskolans, skolans och fritidshemmets möte med barn och elever som upplever våld i nära relationer
  2. +
  3. Sekretess och anmälningsplikt i förskola och skola

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sekretess och anmälningsplikt i förskola och skola av Staffan Olsson (häftad).

Köp båda 2 för 701 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna