Barnmedicin (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
914
Utgivningsdatum
2020-01-16
Upplaga
5
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Aronsson, Anders (förf.) / Ascher, Henry (förf.) / Axelsson, Irene (förf.) / Berggren, Diana (förf.) / Bergström, Erik (förf.) / Bergström, Sten-Erik (förf.) / Bjellerup, Mats (förf.) / Björkander, Nina (förf.) / Blennow, Margareta (förf.) / Bärtås, Anna (förf.) / Carlsson, Annelie (förf.) / Casswal
Dimensioner
250 x 170 x 50 mm
Vikt
1890 g
SAB
Vh
ISBN
9789144129563
Barnmedicin (kartonnage)

Barnmedicin

(1 röst)
Kartonnage,  Svenska, 2020-01-16
1123
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Barnmedicin Kan levereras innan julafton
Barnmedicin är en aktuell och heltäckande lärobok i pediatrik. Den är etablerad och uppskattad eftersom den är på samma gång fullständig och ändå förhållandevis kortfattad. Boken ger svar på de frågor som varje läkarstuderande möter, men vill också väcka intresse för att tränga djupare in i ett eller flera områden.

Denna femte upplaga av boken täcker alltifrån akutpediatrik till socialpediatrik. Den behandlar hälsa hos svenska och nyanlända barn och pediatrik under fattigdomsförhållanden, och även barns utveckling och sömn. Ett stort antal specialister inom barnsjukvård från hela landet medverkar. Boken har ambitionen att till blivande läkare förmedla en förståelse för den stora betydelsen av en effektiv och allsidig förebyggande barnhälsovård och barnsjukvård.

Barnmedicin vänder sig framför allt till läkarstuderande, blivande barnläkare och allmänläkare samt barnsjuksköterskor, men den är även en referensbok i barnmedicin, oumbärlig för personal inom primärvården och på vårdcentraler och barnkliniker runt om i landet.

Nyhet! Den nya upplagan av Barnmedicin finns även i digitalt format. Den digitala boken aktiveras med hjälp av koden som finns på omslagets insida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Barnmedicin
  2. +
  3. Akut pediatrik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akut pediatrik av Svante Norgren, Jonas F Ludvigsson, Mikael Norman (häftad).

Köp båda 2 för 1672 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »