Vikarie i förskolan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2020-12-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Em.01
ISBN
9789144129839
Vikarie i förskolan (häftad)

Vikarie i förskolan

Häftad Svenska, 2020-12-01
267
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vikarie i förskolan är en konkret och tydlig bok som består av två delar: vardagen i förskolan och fakta om förskolan.

I den första delen berörs vikarieuppdraget bland annat i relation till förskolans uppdrag. Här presenteras en vanlig dag på förskolan, exempel på aktiviteter och sånger samt förhållningssätt: Hur bygger man relationer med barn? Hur hanterar man konflikter? Hur pratar man med föräldrar? Ett kapitel vänder sig till ordinarie personal som tar emot vikarier: Hur skapar vi de bästa förutsättningarna för vikarier i verksamheten? Hur kan vi utveckla vårt arbete med vikarier? Tipsrutor och goda exempel från både vikarier och ordinarie personal lyfts fram genom hela boken.

Den andra delen består av fakta om förskolans organisation, olika professioner som arbetar i förskolan samt förskolan i ett historiskt perspektiv. Avslutningsvis ges lästips för den som vill ta reda på mer.

Boken vänder sig till alla som arbetar som vikarie i förskolan, men även till ordinarie personal och ledning som tar emot vikarier i förskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vikarie i förskolan
  2. +
  3. Rum, barn och pedagoger : om möjligheter och begränsningar för lek, kreativitet och förhandlingar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rum, barn och pedagoger : om möjligheter och be... av Sofia Eriksson (häftad).

Köp båda 2 för 562 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Psykologi i förskolans vardag

    Anna Hellberg Björklund

    Psykologi i förskolans vardag är den första boken som på ett överskådligt och heltäckande sätt belyser psykologiska teorier och infallsvinklar kring barnen i förskolan. Boken syftar till att introducera läsaren i olika relevanta ämnen och teorier ...