Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
492
Utgivningsdatum
2022-01-20
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Fridefors, Maria (förf.) / Eriksson, Magnus (förf.) / Eriksson, Magnus (förf.) / Eriksson, Magnus (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.)
Dimensioner
245 x 190 x 31 mm
Vikt
1173 g
SAB
Qb
ISBN
9789144130088

Kompetens Företagsekonomi 2 Fakta Elevpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad,  Svenska, 2022-01-20
505
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kompetens Företagsekonomi 2 fortsätter i samma omtyckta stil som i Kompetens Företagsekonomi 1. Även här är utvecklandet av färdigheter i form av kompetenser en röd tråd genom läromedlets alla delar. Här presenteras företagandet utifrån ett globalt perspektiv, med kopplingar till hållbarhetsfrågorna. Eleverna får arbeta vidare med att utveckla sina kompetenser i budgetering och kalkylering, organisationsteori, marknadsföring, bokföring och bokslut samt analys m.m.

ELEVPAKETET - DIGITALT LÄROMEDEL OCH TRYCKT BOK
Elevpaketet består av en tryckt bok och ett digitalt läromedel. Att arbeta både med papper och digitalt - s.k. blended learning - underlättar och förstärker lärandet.

Hela läromedlet genomsyras av en nära koppling till verkligheten och till praktiskt entreprenörskap - som stöd inför det framtida yrkeslivet, egna företagandet eller UF-företagande. Det mycket fylliga innehållet erbjuder bredd, fördjupning och repetition, vilket ger stora möjligheter att arbeta flexibelt med läromedlet.

Varje kapitel inleds med en kort text där eleverna möter personer som funderar kring frågor som har med kapitelinnehållet att göra. Även mål med kapitlet, viktiga begrepp och vilka kompetenser som kapitlet berör presenteras. I faktabokens framställning finns dessutom korta reflektionsfrågor som får eleverna att stanna upp och tänka efter.

DET DIGITALA LÄROMEDLET
Den interaktiva faktaboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. För elever med läs- och skrivsvårigheter är detta ett värdefullt hjälpmedel, liksom för elever med andra modersmål än svenska.

Interaktiva uppgifter, genomgångar som förklarar olika ekonomiska samband, en digital ämnesordlista som gör att eleverna enkelt kan få centrala begrepp förklarade varhelst de är i läromedlet, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, konkretiserande filmer och intervjuer m.m. skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt.
* Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
* Interaktiva uppgifter
* Genomgångar
* Digital ämnesordlista
* Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
* Konkretiserande filmer och intervjuer
* Minikurser i kontorsprogram
* Case
* Månadsvisa Kompetens-kryss

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och till stor del i mobil.

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Kompetens Företagsekonomi 2 Fakta finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.

Till läromedlet finns också en övningsbok, Kompetens Företagsekonomi 2 Övningar, Kommentarer och lösningar och ett fylligt lärarmaterial som underlättar din planering och frigör tid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kompetens Företagsekonomi 2 Fakta Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 654 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »