Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2020-04-28
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Sofia Malmberg
ISBN
9789144130484
En bild - tusen ord I klassrummet 2B Elevpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

En bild - tusen ord I klassrummet 2B Elevpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2020-04-28
91
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bilder som språngbräda in i språket!

Med tydliga bilder lockar En bild - tusen ord till kommunikation: ord blir till meningar som blir till längre texter. Läromedlet passar elever som studerar svenska på nybörjarnivå men kan också användas i specialundervisning eller med elever som uppvisar språkliga svårigheter. En bild - tusen ord lämpar sig alldeles utmärkt för de lärare som vill individanpassa sin undervisning och till utbildningar med såväl heterogena grupper som med kontinuerligt intag.

Fem bilder, tre språknivåer

En bild - tusen ord består av fem tydliga temabilder med skarpa färger: i klassrummet, i parken, vid frukostbordet, i idrottshallen och i klädaffären. Till varje bild finns två övningsböcker med ett rikt utbud av övningar på två olika nivåer - nivå 1 som riktar sig till elever som är nybörjare i svenska och nivå 2 som passar elever som har kommit en bit på väg i språket. Övningar till elever som ligger på en avancerad nivå i svenska finns att tillgå digitalt. En bild - tusen ord erbjuder noggrant ihopsatta övningar som med bilder som utgångspunkt fokuserar på ord och begrepp, grammatik och muntlig aktivitet.

Bildbaserat lärande

Bilder är ett kraftfullt pedagogiskt verktyg som kan stimulera och underlätta språkinlärningen. En bild - tusen ord har skapats utifrån den stora efterfrågan på bildstöd i språkundervisningen. Bilder gör att elever kan känna delaktighet även när språket ännu inte finns där.

Elevpaket

Med elevpaketet kan eleverna arbeta både med den tryckta boken och digitalt. Elever som lär sig ett nytt språk gynnas av båda delar - genom att skriva med penna och forma bokstäver och ord på egen hand, men också genom den digitala resursens hjälpmedel och inbyggda struktur.

Digitalt läromedel

I det digitala läromedlet kan eleverna få frågorna upplästa med textföljning. Genom de interaktiva uppgifterna övar eleverna på nya ord och begrepp. Här finns också så kallade stjärnuppgifter som riktar sig till de elever som behöver lite extra utmaning. I det digitala läromedlet finns dessutom en ytterligare svårighetsnivå, nivå 3, att ladda ner. Nivå 3 passar elever som har kommit längre i sin andraspråksinlärning.

Elevbok

Varje elevbok utgår från en temabild och innehåller noggrant ihopsatta övningar. Övningarna ger eleverna möjlighet att träna flertalet språkliga moment t.ex. ord- och begreppskunskap, grammatiska regler och muntlig kommunikation. I läromedlet finns också basuppgifter som kan användas som extrauppgifter för de elever som behöver fler övningstillfällen eller hemuppgifter. Basuppgifterna kan även användas som läxförhör.

Elevernas förstaspråk används med fördel som stöd i inlärningen av ett nytt språk. I övningsböckerna finns därför återkommande tillfällen där eleverna får ta hjälp av sitt förstaspråk för att bygga upp nya kunskaper i svenska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En bild - tusen ord I klassrummet 2B Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Akademiskt läsande och skrivande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akademiskt läsande och skrivande av Vendela Blomström, Jeanna Wennerberg (häftad).

Köp båda 2 för 555 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »