Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2019-05-27
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Westman, Annie (förf.) / Watcyn-Jones, Peter (förf.) / Watcyn-Jones, Peter (förf.) / Watcyn-Jones, Peter (förf.)
SAB
Fe
ISBN
9789144130590
Magic! 3 Elevpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Magic! 3 Elevpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2019-05-27
323
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ny upplaga av Magic! 3 elevpaket
(Längst ner på sidan finns information om utgående upplaga)
Magic! 3 är ett unikt basläromedel där eleven får följa med Jennie, Jack och deras busige följeslagare Dino på ett spännande äventyr! I den andra upplagan av Magic! 3 presenteras samma uppskattade sagoäventyr men Workbook är omarbetad och är nu i A4-format och färg. Du hittar också flera roliga nyheter i det digitala läromedlet som ingår i varje elevpaket.

Elevpaketet Magic! 3 bygger målmedvetet och lekfullt vidare på de första årens kunskaper i engelska. Genom sagan, fantasifulla illustrationer och medryckande sånger tränas nya ord, fraser och grammatik på ett roligt sätt som fängslar eleverna. Magic! 3 elevpaket består av Textbook, Workbook och ett digitalt läromedel och eleven får heltäckande träning både digitalt och med pennan i hand.

Textbook Magic! 3 Textbook är uppbyggd som en kapitelbok där handlingen byggs på allt eftersom, som en riktig saga. Eleven följer med på äventyren som detektiverna Jennie, Jack och deras charmige följeslagare Dino ger sig ut på. Här förenas skönlitteraturens läsglädje med möjligheten att lära sig engelska. I sagan varvas dialoger, korta instruktioner, enkla beskrivningar, ramsor och sånger. Här finns också ordlistor, faktarutor, bildordlistor, enkel grammatik och kul fakta om den engelsktalande världen.

Workbook Den andra upplagan av Workbook är i större format och i färg. Här övas ord och fraser från sagan på ett lekfullt och strukturerat sätt. Workbook är lätt att följa med två uppslag för varje kapitel i Textbook. I Workbook uppmanas eleverna också till att reflektera över sitt lärande på sidorna Look what I"ve learnt...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magic! 3 Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra up... av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 802 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna