Medievetenskapens idétraditioner (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
396
Utgivningsdatum
2020-03-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Lisa Sjösten
Medarbetare
Bolin, Göran (förf.) / Burman, Anders (förf.) / Egan Sjölander, Annika (förf.) / Fischer, Otto (förf.) / Fornäs, Johan (förf.) / Forsler, Ingrid (förf.) / Forsman, Michael (förf.) / Graf, Heike (förf.) / Hermansson, Camilla (förf.) / Jakobsson, Peter (förf.) / Johansson, Sofia (förf.) / Kaun, Anne (
SAB
Bs:d
ISBN
9789144130712
Medievetenskapens idétraditioner (häftad)

Medievetenskapens idétraditioner

Häftad Svenska, 2020-03-24
514
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den som vill förstå dagens mediesamhälle har mycket att hämta genom att återvända till tidigare analyser, teorier och idéer - till vad som kunde kallas för medie-vetenskapens idétraditioner. Den här antologin inventerar och förmedlar ett förråd av traditioner och texter, fyllt av verktyg för att navigera i det samtida medielandskapet.

Varje kapitel behandlar en klassisk medievetenskaplig text och placerar den i sitt historiska och vetenskapliga sammanhang; presenterar en närläsning av dess centrala innehåll och diskuterar dess relevans idag. Bokens kapitel är tänkta att erbjuda ett stöd till egen läsning av originaltexterna, inte att ersätta sådan läsning.

Boken riktar sig till studenter och lärare i medie- och kommunikationsvetenskap och närliggande ämnen samt andra som intresserar sig för medievetenskapens idétraditioner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medievetenskapens idétraditioner
  2. +
  3. Medielandskap & mediekultur : en introduktion till medie- och kommunikationsvetenskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medielandskap & mediekultur : en introduktion t... av Göran Bolin, Stina Bengtsson, Michael Forsman, Peter Jakobsson, Sofia Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 995 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »