Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2018-11-23
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 10 mm
Vikt
368 g
SAB
Qbkc
ISBN
9789144130729
Hållbara logistiksystem (häftad)

Hållbara logistiksystem

Häftad Svenska, 2018-11-23
343
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
En stor logistisk miljöutmaning har sin kärna i transporterna. Det är dock hela logistiksystemets utformning som avgör hur transportbehovet ser ut. Genom utformandet av logistiksystem och de krav som ställs på exempelvis underleverantörer kan vi påverka förhållanden långt utanför den egna organisationen.
I Hållbara logistiksystem ges en övergripande bild av de komplexa samband som finns mellan logistik och hållbarhet. Boken behandlar miljö, samhälle och ekonomi med fokus på den miljö mässiga dimensionen. Ett viktigt ledord är situationsanpassning. Det gäller att förstå den unika situation, kontexten, som en organisation befinner sig i och hur logistiksystemet ser ut för att kunna identifiera bra lösningar.
Denna andra upplaga av boken inkluderar nya trender med potentiellt stor betydelse för hur framtida logistiksystem utformas. Exempel på sådana trender är utvecklingen mot omnikanaler och digitaliseringen samt de möjligheter dessa skapar för framtidens logistik.
Boken riktar sig mot kurser inom hållbar logistik vid högskolor, universitet eller annan eftergymnasial utbildning. Den kan även användas som ett komplement i logistikutbildningar för att ge hållbarhetsaspekten ett ökat fokus.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hållbara logistiksystem
  2. +
  3. Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Logistik med fokus på material- och produktions... av Anders Segerstedt (häftad).

Köp båda 2 för 799 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Björklund