Ingår i kampanjer:
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
668
Utgivningsdatum
2019-02-06
Upplaga
11
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 140 x 34 mm
Vikt
1095 g
SAB
Ppba
ISBN
9789144130972
Arkitektens handbok 2019 (häftad)

Arkitektens handbok 2019

Häftad Svenska, 2019-02-06
493
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Under elva år har nu Arkitektens handbok stegvis utökats, förfinats och fångat upp förändringar i regelverk och omvärld. Och kompletterats med nya saker som våra läsare har saknat.
2019 års upplaga innehåller ett nytt bildavsnitt om betongens ytbehandlingar. Mer om akustik och buller. Ett nytt avsnitt om det timrade huset som visar att balansen mellan konstruktion och material innehåller allmängiltiga lärdomar för ny arki tek tur. Dessutom är vissa avsnitt förtydligade, sakregistret har fått en översyn och de engelska byggtermerna har fått sällskap av fler språk.
Arkitektens handbok är en sammanställning av de basfakta som arkitekten och byggandet behöver. Den är systematiserad och illustrerad på ett sätt som är enkelt att hantera och den innehåller ett fylligt register med begreppsförklaringar. Boken säger inte hur man ska rita hus och parker eller inreda rum, men den ger basinformationen och är ett praktiskt hjälpmedel för den som planerar, ritar, bygger, förvaltar och använder byggnaderna och landskapet.
Arkitektens handbok är framtagen både för arkitekter och för alla andra i byggprocessen, som tekniska konsulter, ingenjörer, förvaltare och andra som upprättar, tolkar eller kommer i kontakt med ritningar och andra byggbeskrivningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arkitektens handbok 2019
  2. +
  3. Arkitekt 2.0 : guide för projekterande arkitekter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arkitekt 2.0 : guide för projekterande arkitekter av Jenny Eringstam, Nina Sandahl (häftad).

Köp båda 2 för 1272 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Helgo Zettervalls arkitektur

    Anders Bodin

    Han var en av de största svenska arkitekterna. Professor, kulturpersonlighet, en man i staten. Helgo Zettervall (18371907) är kanske mest känd för sina kyrkobyggen men ritade även offentliga byggnader, villor och boställen. Denna bok är uppdelad i...

Bloggat om Arkitektens handbok 2019