Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2020-10-08
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144130989
Fundamentals of Care - Klinisk tillämpning av ett teoretiskt ramverk för omvårdnad (häftad)

Fundamentals of Care - Klinisk tillämpning av ett teoretiskt ramverk för omvårdnad

Häftad Svenska, 2020-10-08
254
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det teoretiska ramverket Fundamentals of Care, som handlar om patientens grundläggande vårdbehov, har blivit alltmer uppmärksammat av sjuksköterskor och ledare inom vården runt om i världen. Mot bakgrund av rapporter om vårdskandaler och allvarliga missförhållanden i vården har ramverket setts som ett sätt att visa på sjuksköterskans ansvar för omvårdnad och omvårdnadens betydelse för patienternas vård.

Ramverket har utvecklats internationellt, men beskrivs här i svensk översättning och tolkning för att kunna tillämpas i svensk hälso- och sjukvård. Boken har praktisk tillämpning i fokus - patientfall, reflektioner och övningar visar hur Fundamentals of Care kan användas för att stärka omvårdnaden av patienten, samtidigt tränas läsaren i egen analys och kritiskt tänkande.

Målgruppen är främst studenter i grundutbildning till sjuksköterska, men boken kan även användas av studenter på andra nivåer samt yrkesverksamma sjuksköterskor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fundamentals of Care - Klinisk tillämpning av ett teoretiskt ramverk för omvårdnad
  2. +
  3. Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk g... av Arne Rehnsfeldt, Maria Arman (häftad).

Köp båda 2 för 562 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »