Elevens vägar till kunskap (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2019-08-23
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Katarina Trodden
Dimensioner
225 x 160 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Ea
ISBN
9789144131504
Elevens vägar till kunskap (häftad)

Elevens vägar till kunskap

Häftad Svenska, 2019-08-23
298
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vilken lärare hade inte önskat kunna se elevernas tankar under ett undervisningstillfälle? Eller höra vad de egentligen talar och viskar om när de grupparbetar? En stor del av elevernas lärande är osynligt, men också högst personligt. Elevens vägar till kunskap tar med läsaren på en resa långt in i elevernas outforskade värld. I boken undersöks tre områden som tillsammans styr deras lärande: lärarens värld, de inflytelserika kamraternas värld och elevernas privata värld och erfarenheter. Med hjälp av en unik datainsamlingsmetod har Graham Nuthall dokumenterat elevers tankar, dialoger och samspel i klassrummet. Det är inte bara fascinerande och spännande dialoger som är i fokus, utan läsaren får även en fördjupad förståelse för vad som pågår i dialogerna mellan eleverna och vilka slutsatser läraren kan dra utifrån detta för att utveckla sin undervisning. Boken vänder sig till forskare inom utbildningsvetenskap, lärarstudenter och verksamma lärare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Elevens vägar till kunskap
  2. +
  3. Grundläggande samtalsmetodik : en handbok för hjälpare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grundläggande samtalsmetodik : en handbok för h... av Richard Nelson-Jones (häftad).

Köp båda 2 för 647 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Graham Nuthall

  • The Hidden Lives of Learners

    Graham Nuthall

    The Hidden Lives of Learners takes the reader deep into the hitherto undiscovered world of the learner. It explores the three worlds which together shape a student's learning - the public world of the teacher, the highly influential world of peers...