Format
Spiral
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2019-08-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Fc
ISBN
9789144131924
Träff på texten 4 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Träff på texten 4 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Spiral Svenska, 2019-08-30
698
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Träff på texten är ett basläromedel med utgångspunkt i kursplanens olika texttyper: berättande, instruerande, beskrivande, argumenterande och förklarande. Eleverna leds från gemensamt läsande till eget skrivande med verkliga mottagare. Exempeltexter på tre olika nivåer ger inspiration och bedömningsstöd. I en digital textbank finns ytterligare texter och uppgifter på tre nivåer, som gör det lätt att individualisera inlärningen.

Lärarpaket

Lärarhandledning

* I den tryckta lärarhandledningen finns lektionsplaneringar för alla kapitel samt facit till alla elevbokens uppgifter. Tydliga symboler visar till vilka moment det finns förberedda genomgångar, filmer och kopieringsunderlag i de digitala resurserna.

* I det inledande kapitlet förklaras läromedlets arbetsgång som utgår ifrån en förenklad cirkelmodell. Här förtydligas även vilka delar av kursplanen som läromedlets innehåll svarar mot.

* Elevexempel på tre nivåer till respektive texttyp ger möjlighet till konstruktiva diskussioner om kvaliteter i texter.

* Kopieringsunderlag i form av checklistor till det gemensamma och individuella skrivandet hjälper eleverna att utveckla texterna.

Digitala resurser

I lärarpaketet ingår även digitala resurser som aktiveras med koden på insidan av lärarhandledningens omslag. Tre lärare kan dela på ett lärarpaket via egna inloggningar.

* Förberedda och filmade genomgångar av innehållet i elevboken sparar tid och gör det lätt att visa en strukturerad presentation.

* Stödstrukturer för skrivandet, checklistor och andra användbara kopieringsunderlag finns här för nedladdning.

* Bedömningsstöd till elevexempel på tre nivåer blir ett stöd både för elevernas skrivande och för lärarens egen bedömning av elevernas texter.

* Genom att skapa ett digitalt klassrum kan man tilldela förberedda uppdrag till eleverna samt skräddarsy egna uppdrag utifrån elevpaketets innehåll.

* I den digitala lärarhandledningen kan man alltid söka på innehållet. Man kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt - enkelt att samla och skriva ut.

* Elevpaketet ingår i lärarpaketets digitala resurserna.

* De digitala resurserna kan användas på dator, surfplatta och i mobil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träff på texten 4 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Träff på texten 5 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Träff på texten 5 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt av Sara Erebrandt, Kristina Lundgren (spiral).

Köp båda 2 för 1396 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna