Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2019-11-01
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Hörberg, Ulrica (förf.) / Johansson, Christina (förf.) / Johansson, Karin (förf.) / Leksell, Janeth (förf.) / Lepp, Margret (förf.) / Lindberg, Elisabeth (förf.) / Ozolins, Lise-Lotte (förf.) / Petersson, Bengt-Olof (förf.) / Rydlo, Cecilia (förf.) / Tiger Axelsson, Malin (förf.) / Wireklint Sundstr
SAB
Vpg
ISBN
9789144131979
Reflektion i lärande och vård - - en utmaning för sjuksköterskan (häftad)

Reflektion i lärande och vård - - en utmaning för sjuksköterskan

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-11-01
398
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Förmågan att reflektera spelar en central roll i sjuksköterskans omvårdnadsarbete. Det är därför viktigt att denna förmåga utvecklas under utbildningen till sjuksköterska. Reflektion är väsentligt för den egna lärandeprocessen under utbildningen, men också för att kunna stödja patienters och närståendes lärande i samband med ohälsa och sjukdom.

Reflektion i lärande och vård handlar om hur blivande sjuksköterskor kan lära sig yrket och utvecklas till kompetenta och reflekterande vårdare. Boken visar också hur sjuksköterskor kan stödja patienters och närståendes lärande samt hur de som yrkesverksamma kan lära för att fortsätta vara reflekterande.

I denna upplaga har nya kapitel tillkommit, dessa behandlar aktuella områden inom handledning i den verksamhetsförlagda delen av utbildning (VFU). Kapitlen beskriver reflektion och handledning i par samt på utbildningsvårdenheter. Samtliga kapitel har genomgått en översyn och aktualiserats.

Boken vänder sig i första hand till studenter i sjuksköterskeprogrammet. Bokens innehåll är också viktigt för de handledare och lärare som ska stödja studenter i lärande och reflektion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Reflektion i lärande och vård - - en utmaning för sjuksköterskan
  2. +
  3. Sjuksköterskans omvårdnadskunnande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sjuksköterskans omvårdnadskunnande av Birgitta Klang, Birgitta Thorell-Ekstrand, Barbara Kazier, Glenora Erb, Audrey Berman (häftad).

Köp båda 2 för 1205 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna