Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
574
Utgivningsdatum
2022-01-26
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Bellander, Bo-Michael (förf.) / Bjuresäter, Kaisa (förf.) / Björses, Katarina (förf.) / Bolmsjö, Ingrid (förf.) / Bosemark, Per (förf.) / Bratt, Ola (förf.) / Bäcklund, Jeanette (förf.) / Börjesson, Anna (förf.) / Carlsson, Eva (förf.) / Cornelius, Maria (förf.) / de la Croix, Hanna (förf.) / Dalvin
Illustratör/Fotograf
Lennart Molin, Jeanette Engqvist, Lena Lyons
Dimensioner
29 x 278 x 209 mm
Vikt
1745 g
SAB
Vpg
ISBN
9789144132402
Omvårdnad & kirurgi (häftad)

Omvårdnad & kirurgi

Häftad,  Svenska, 2022-01-26
774
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Böckerna Omvårdnad & kirurgi samt Omvårdnad & medicin är resultatet av ett gemensamt projekt som har lett fram till dessa två skräddarsydda publikationer för sjuksköterskeutbildningen. I den nya uppdaterade upplagan förser innehållet läsaren med aktuella heltäckande kunskaper inom två viktiga kärnämnen i utbildningen. På ett pricksäkert sätt möter böckerna dagens och morgondagens sjuksköterskestudenters kunskapsbehov - genom hela utbildningen och in i yrkeslivet.
Verkets kapitel har med få undantag skrivits av en sjuksköterska och en läkare gemensamt för att återspegla det teamarbete som studenten så småningom ska bli en del av i sin kliniska vardag. De naturvetenskapliga och omvårdnadsvetenskapliga kunskapsfälten beskrivs parallellt och vävs samman på ett ändamålsenligt sätt för läsaren. Syftet är att studenten ska förstå de bakomliggande sjukdomsprocesserna till patientens omvårdnadsbehov och därigenom kunna
vidta relevanta omvårdnadsåtgärder. Patientens symtom, tecken och möjliga behandlingsåtgärder beskrivs på ett pedagogiskt sätt i dessa rikt illustrerade böcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omvårdnad & kirurgi
  2. +
  3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 913 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »