Matematikundervisning i förskoleklass (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2020-04-15
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Eabt
ISBN
9789144132570
Matematikundervisning i förskoleklass (häftad)

Matematikundervisning i förskoleklass

Häftad Svenska, 2020-04-15
254
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I en tid där förskoleklassen nyligen har blivit obligatorisk, samtidigt som den diskuteras som skolform, är en bok om förskoleklassens särart mer aktuell är någonsin. Den här boken handlar om förskoleklassens matematikundervisning och fungerar både i utbildning och som inspiration.
Boken tar upp de matematiska förmågor och det matematiska innehåll som skrivs fram i förskoleklassens styrdokument. Författarna illustrerar och problematiserar arbetssätt och arbetsformer för förskoleklassens matematikundervisning och vad dessa innebär för förskoleklassens lärare.

I boken beskrivs också vad som är unikt med den svenska förskole klassen och jämförelser görs med motsvarande skolformer i andra, främst nordiska, länder. Bland annat beskrivs vilka matematiska innehåll som fokuseras i olika länders styrdokument och vilken roll leken har i förskoleklassens matematikundervisning.
Matematikundervisning i förskoleklass riktar sig till blivande förskollärare, redan verksamma lärare som arbetar i förskoleklass och till lärare som tar emot elever från förskoleklass.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matematikundervisning i förskoleklass
  2. +
  3. Vad ska eleverna lära sig och vad lär de sig? : vanliga missförstånd i matematikundervisningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vad ska eleverna lära sig och vad lär de sig? :... av Natalia Karlsson, Wiggo Kilborn (häftad).

Köp båda 2 för 534 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Matematikundervisning i förskoleklass