Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2021-01-27
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Charlotte Sjögren
Medarbetare
Borg, Marit (förf.) / Buckley, Catherine (förf.) / Burke, Shannon (förf.) / Cardiff, Shaun (förf.) / Cook, Neal (förf.) / Cowie, Barbara (förf.) / Deratnay, Penne (förf.) / Dewar, Belinda (förf.) / Dewing, Jan (förf.) / Dickson, Caroline (förf.) / Glasby, Jon (förf.) / Hammond, Karen (förf.) / Hayne
SAB
Vpd
ISBN
9789144132938
Personcentrerade arbetssätt inom vård : teori och praktik (häftad)

Personcentrerade arbetssätt inom vård : teori och praktik

Häftad Svenska, 2021-01-27
353
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ofta tar personalen för givet att vården är personcentrerad, men patienter och närstående vittnar om förhållningssätt och arbetssätt som kan ses som det motsatta. För att vården på allvar ska bli personcentrerad krävs genomgripande omställningar och denna bok handlar om sådant omställningsarbete.

Här presenteras ett ramverk för personcentrerade arbetssätt som i sin tur bygger på det ramverk för personcentrerad omvårdnad som McCormack m.fl. tidigare publicerat. Boken kompletterar svensk forskning genom sitt tydliga fokus på de förhållnings- och arbetssätt som krävs av personal och ledare så att organisationer kan skapa en personcentrerad arbetsplatskultur för multiprofessionella team.

Den svenska utgåvan har sakkunniggranskats och kompletterats för svenska förhållanden av Joakim Öhlén, föreståndare för Centrum för personcentrerad vård (GPCC) vid Göteborgs universitet.

Boken kan med fördel användas inom samtliga hälso- och sjukvårdsutbildningar på såväl grundnivå som avancerad nivå, samt av redan yrkesverksamma.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Personcentrerade arbetssätt inom vård : teori och praktik
  2. +
  3. Äldre och åldrande : grundbok i gerontologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Äldre och åldrande : grundbok i gerontologi av Marie Ernsth-Bravell, Lena Östlund (häftad).

Köp båda 2 för 896 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »