Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2021-01-14
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
12 x 218 x 152 mm
Vikt
440 g
SAB
Pubdz Excel
ISBN
9789144132976

Excel för ekonomer

Häftad,  Svenska, 2021-01-14
369
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Excel för ekonomer ger en omfattande introduktion till Excel. Boken presenterar en stor mängd funktioner, arbetssätt och lösningar, och är utformad för att passa både nybörjaren och den som har en viss Excelvana. Bland annat behandlas grundläggande och avancerade beräkningar och formler, Excelmodeller, hantering av stora datamängder, samt framtagande av kommunikations- och presentationsmaterial. Eftersom bokens utgångspunkt är att Excel är relevant för många typer av ekonomer utgår den från situationer inom såväl marknadsföring, organisering och HR som finansiering och redovisning.

Excel för ekonomer tar ett pedagogiskt helhetsgrepp om Excel som verktyg och läsaren kan använda programmet parallellt med läsningen av boken. Till boken finns en mängd Excelfiler som innehåller övningar med lösningsförslag. Bokens syfte är att ekonomstudenter och redan yrkesverksamma ekonomer ska kunna utvecklas till vana Excelanvändare som självständigt löser problem som är specifika för deras yrkesroll och situation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Excel för ekonomer
 2. +
 3. Excelhandboken - din guide i Excel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Excelhandboken - din guide i Excel av Tobias Ljung, Robert Larsson, Anna-Karin Petrusson (kartonnage).

Köp båda 2 för 856 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Boken om ekonomistyrning

  Roland Almqvist, Johan Graaf, Erik Jannesson, Anders Parment, Matti Skoog

  Denna bok ger en bred introduktion till ämnet ekonomistyrning. Boken speglar ekonomistyrningens relevans för dagens organisationer inom näringsliv, offentlig sektor och civilsamhälle. Författarna går igenom de grundläggande modeller, verktyg och p...

 • Boken om ekonomistyrning : övningsbok med lösningar

  Roland Almqvist, Kim Eriksson, Johan Graaf, Anders Parment

  Denna övningsbok utgör ett komplement till Boken om ekonomistyrning. Övnings¿boken knyter an till huvudbokens breda introduktion till ekonomistyrning och¿ ¿innehåller övningar som är uppbyggda kring situationer i såväl tillverknings-, tjänste- och...