Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
789
Utgivningsdatum
2020-08-19
Upplaga
5
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Dahlberg, Per (förf.) / Kareld, Lennart (förf.) / Karlson, Björn W. (förf.) / Pasula, Jonel (förf.) / Zelano, Johan (förf.) / Ericson, Thomas (red.) / Lind, Marcus (red.)
Dimensioner
31 x 248 x 187 mm
Vikt
1390 g
SAB
Ve,Vpg
ISBN
9789144133058

Medicinska sjukdomar

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-08-19
946
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Medicinska sjukdomar ger läsaren heltäckande och relevanta kunskaper för den medicinska vård och behandling som bedrivs vid vårdenheter på sjukhus, i primärvården och inom modern hemsjukvård. Här förklaras den pato fysio logiska bakgrunden till de presenterade sjukdomarna tillsammans med rikliga illustrationer.

Kunskapsutvecklingen inom invärtesmedicin har varit omfattande sedan denna läroboks första upplaga år 1996. De stora framsteg som har gjorts inom forskning och klinik och den ökade kunskapsmassan ställer höga krav på vårdpersonal i mötet med patienter och anhöriga. Inför revideringen av den femte upplagan har flera specialister inom invärtesmedicin och omvårdnad samt sakgranskare bidragit. Den aktuella upplagan har ökat i omfattning och har utvidgats till att inkludera fallbeskrivningar av viktiga sjukdomstillstånd och behandlingar för att förtydliga den kliniska förankringen och för att underlätta inhämtande av kunskaper.

Boken vänder sig främst till studenter på sjuksköterskeprogrammet och studerande inom fysioterapi, arbetsterapi och medicin. Den kan också användas på avancerad nivå samt som referenslitteratur för yrkesverksam hälso- och sjukvårdspersonal.

Den här boken går även att läsa digitalt, se instruktioner för inloggning på omslagets insida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medicinska sjukdomar
  2. +
  3. Kirurgiboken : vård av patienter med kirurgiska, urologiska och ortopediska sjukdomar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kirurgiboken : vård av patienter med kirurgiska... av Johannes Järhult, Karsten Offenbartl, Manne Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 1966 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Medicinska sjukdomar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Superbra bok
    Sanja Milojkovic, 13 september 2023

    Superbra bok, lätt att förstå och allt finns med.Nackdelen - den är inte e-bok, synd för att det skulle underlätta oerhört mycket ( har missförstått).

Visa alla 1 recensioner