Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2020-01-08
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Odc-c
ISBN
9789144133089
Offentlig upphandling - LOU och upphandlingsprocessen (häftad)

Offentlig upphandling - LOU och upphandlingsprocessen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-01-08
421
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Offentlig upphandling ger en gedigen översikt av det regelverk och de principer som styr offentlig upphandling och bidrar till en praktisk förståelse för LOU och upphandlingsprocessen. Här behandlas frågor rörande upphandling både före, under och efter själva upphandlingsförfarandet, inklusive kontraktsfrågor, leverantörsperspektivet och upphandlingsstrategier. Även sekretess, jäv, intressekonflikter och korruption berörs i boken. Syftet är att ge en förståelse för kraven bakom regelverket och att med konkreta exempel belysa de principer som påverkar och styr offentlig upphandling. Boken behandlar både möjligheter och begränsningar med LOU och alla frågeställningar illustreras med ett stort antal relevanta och användbara rättsfall.

Denna andra upplaga föranleds av ändringar i LOU samt tillkomsten av flera nya vägledande rättsfall på området.

Offentlig upphandling är framtagen för utbildning på högskolenivå men är också lämplig för praktiskt verksamma som arbetar med offentlig upphandling på olika sätt, exempelvis i ledningsgrupper, på operativa avdelningar eller på upphandlingsfunktioner. Även de som arbetar med granskning och revision samt med uppföljning av upphandlade kontrakt och ramavtal kan ha stor nytta av innehållet. Boken kan också vara till nytta för leverantörer som säljer till offentlig sektor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Offentlig upphandling - LOU och upphandlingsprocessen
  2. +
  3. Upphandling : enligt LOU, LUF, LUK, LUFS och LOV

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upphandling : enligt LOU, LUF, LUK, LUFS och LOV av Niclas Forsberg (häftad).

Köp båda 2 för 1184 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Offentlig upphandling - LOU och upphandlingsprocessen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst

    So far den bäst beskrivande boken på juristprogrammet.
    Vill man enkelt förstå LOU så är detta en bra start. Rekommenderas starkt!

Visa alla 1 recensioner