Projektstyrning med PMBOK¿ (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2019-10-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 21 mm
Vikt
755 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789144133690
Projektstyrning med PMBOK¿ (häftad)

Projektstyrning med PMBOK¿

Häftad Svenska, 2019-10-02
365
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Projektstyrning med PMBOK utgör en grundbok på svenska som beskriver projektstyrningsramverket PMBOK (Project Management Body of Knowledge) och hur man kan använda det med stöd av dess olika projektstyrningsprocesser. Den redogör även för hur PMBOK kan tillämpas utifrån ett agilt arbetssätt. Boken presenterar grunderna för vad som krävs av den som vill bli en framgångsrik projektledare. Den bygger på PMBOK version 6 (PMBOK Guide, sixth edition).

PMBOK utgör en världsstandard för hur man bör arbeta i projekt. Ramverket består av en amerikansk ANSI-standard för projektstyrning och ligger till grund för ISO-standarden för projektstyrning. PMBOK är framtaget av Project Management Institute (PMI), den ledande organisationen i världen för att understödja utvecklingen av projektledare. PMBOK är även grund för den som vill erhålla det internationella projektledningscertifikatet Project Management Professional (PMP).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Projektstyrning med PMBOK¿
  2. +
  3. Att driva projekt : enkel projektstyrning för stora och små projekt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att driva projekt : enkel projektstyrning för s... av Lars-Göran Skårbratt (häftad).

Köp båda 2 för 524 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Projektstyrning med PMBOK¿