Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
572
Utgivningsdatum
2021-01-04
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Ingvarsdotter, Karin (förf.) / Ivarsson, Camilla (förf.) / Knutagård, Hans (förf.) / Liljefors Persson, Bodil (förf.) / Lukkerz, Jack (förf.) / Löfgren-Mårtenson, Lotta (förf.) / Månsson, Sven-Axel (förf.) / Raoof, Dawan (förf.) / Ryberg Welander, Lotti (förf.) / Staaf, Annika (förf.) / Urbas, Ander
Dimensioner
98 x 236 x 168 mm
Vikt
975 g
SAB
Vnd
ISBN
9789144133720
Sexualitet och migration i välfärdsarbete (häftad)

Sexualitet och migration i välfärdsarbete

Häftad,  Svenska, 2021-01-04
496
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Frågor kring sexualitet och migration har i allt större utsträckning aktualiserats i den svenska samhällsdebatten under de senaste åren. Det är främst problemställningar om exempelvis sexuella normkonflikter och migranters sexualbrottslighet, men även deras sexuella riskutsatthet i migrationsprocessen som har kommit i fokus. Denna antologi tar ett brett grepp om temat sexualitet och migration och lyfter frågor som exempelvis att lära sig förstå "sexuella script" i det nya landet, hedersrelaterat våld och förtryck, människohandel, sexualundervisning riktad till migranter, normkonflikter kopplade till sexualitet och samlevnad, migrationslagstiftning, hbtq-migranters upplevelser av sin livssituation. Antologins författare kommer från olika akademiska discipliner och ambitionen är att presentera nyanserad och ny kunskap om ett komplext och mångfacetterat fält.

Sexualitet och migration i välfärdsarbete vänder sig till studenter och professionella inom välfärdsarbeten såsom exempelvis socialtjänst, skola och kriminalvård.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sexualitet och migration i välfärdsarbete
  2. +
  3. Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst av Jan Eliasson (inbunden).

Köp båda 2 för 595 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »