Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2020-04-06
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
10 x 238 x 163 mm
Vikt
385 g
SAB
Eaby.01,Eaby.02
ISBN
9789144133942
Kooperativt lärande i förskolan och skolans första år : lärande och utveckling genom samarbete (häftad)

Kooperativt lärande i förskolan och skolans första år : lärande och utveckling genom samarbete

Häftad,  Svenska, 2020-04-06
367
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kooperativt lärande i förskolan och skolans första år : lärande och utveckling genom samarbete Kan levereras innan julafton
Kooperativt lärande är sedan länge ett framgångsrikt arbetssätt i många skolor runt om i landet, och tillämpas allt mer även i förskolan. Metodikens syfte är att skapa delaktighet, inkludering och socialt kompetenta barngrupper, och forskning har visat att kooperativt lärande leder till att barnen leker och samarbetar bättre.

Kooperativt lärande i förskolan och skolans första år visar hur ett relationellt ledarskap kan se ut i praktiken och hur du kan arbeta utifrån samarbete mellan barn. Du får tips på hur par och grupper kan användas i lek och aktiviteter samt hur du kan utveckla barnens socioemotionella kompetens genom att använda dig av sociala mål i verksamheten.

I boken får du flera praktiska tips på hur ett demokratiskt, språkutvecklande och kooperativt lärande kan struktureras i varierande situationer, övningar och aktiviteter. I de olika kapitlen presenteras praktiska aktiviteter, övningar och mötesstrukturer.

Boken är skriven för att vara en inspirationskälla för blivande och verksamma pedagoger i förskolan och skolans första år.

Till den tryckta boken hör ett digitalt material med rollkort, strukturkort, uppdragskort och olika sorters mallar, som nås via koden på insidan av bokens pärm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kooperativt lärande i förskolan och skolans första år : lärande och utveckling genom samarbete
  2. +
  3. Klass, etnicitet och kön - En introduktion för lärare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klass, etnicitet och kön - En introduktion för ... av Fredrik Zimmerman (häftad).

Köp båda 2 för 701 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna