Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2020-04-07
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ddc
ISBN
9789144134536
Vetenskapsteori för lärarstudenter - (häftad)

Vetenskapsteori för lärarstudenter -

Häftad Svenska, 2020-04-07
254
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kunskap är något som människor producerar. För att kunna tala om och fundera kring den produktionsprocessen behövs ett tillräckligt detaljerat fackspråk. Med den här boken får du som student en verktygslåda som hjälper dig att medvetet reflektera över frågor som du bör ställa dig när du ska tillägna dig vetenskapliga resultat. Boken ger också viktiga perspektiv på det egna vetenskapliga arbetet, både när du arbetar med mindre uppgifter och när du skriver ditt examensarbete.

Vetenskapsteori för lärarstudenter är en introduktion och banar därmed en första väg in i vetenskapsteoretiska överväganden. Vetenskapsteorier och dess tillämpningar utvecklar sig över tid inom alla ämnen, så även inom pedagogiken och utbildningsvetenskapen, och nya perspektiv kommer in. I den här andra upplagan återspeglas den senaste utvecklingen med nytillkomna perspektiv och nytt upplägg. 

Boken vänder sig till studenter på alla lärarutbildningar och till lärare under fortbildning. Den passar även på andra utbildningar inom samhällsvetenskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vetenskapsteori för lärarstudenter -
  2. +
  3. Forskningsmetoder för lärarstudenter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Forskningsmetoder för lärarstudenter av Line Christoffersen, Asbjörn Johannessen (häftad).

Köp båda 2 för 499 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Vetenskapsteori för lärarstudenter -