Redovisning och bokföring : övningsbok med lösningar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2019-07-26
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
297 x 210 x 11 mm
Vikt
552 g
SAB
Qbc
ISBN
9789144134802
Redovisning och bokföring : övningsbok med lösningar (häftad)

Redovisning och bokföring : övningsbok med lösningar

Häftad Svenska, 2019-07-26
323
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Redovisning och bokföring - med utgångspunkt i BAS-planen är ett läromedelspaket i grundläggande redovisning för högskolestudier eller annan eftergymnasial utbildning. Det består av en teoribok och en övningsbok med lösningar.

Avsikten med paketet är dels att utgöra ett användbart utbildningsmaterial i bokföring där BAS-planen är den tillämpade kontoplanen, dels att presentera ämnet redovisning på ett mer koncentrerat sätt än vanligt. Stor vikt har lagts vid att förklara och diskutera termerna inkomst/utgift, intäkt/kostnad och inbetalning/utbetalning. Bokens text och övningar behandlar resultaträkningen, balansräkningen och kassaflödesanalysen samt de inbördes sambanden mellan dessa rapporter. I boken tas även begreppet god redovisningssed upp, liksom Bokföringsnämndens påverkan genom K-projekten.Denna upplaga är uppdaterad utifrån aktuella regelverk per februari 2019.

Redovisning och bokföring lär man sig genom att öva, öva och åter öva. Arbeta därför med teoriboken och övningsboken parallellt. Teoriboken ger en orientering osch utgör ett stöd för arbetet med övningsuppgifterna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Redovisning och bokföring : övningsbok med lösningar
  2. +
  3. Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i ... av Eva Hedenström, Hans Malmquist (häftad).

Köp båda 2 för 571 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen

    Eva Hedenström, Hans Malmquist

    Redovisning och bokföring - med utgångspunkt i BAS-planen är ett läromedelspaket i grundläggande redovisning för högskolestudier eller annan eftergymnasial utbildning. Det består av en teoribok och en övningsbok med lösningar. Avsikten med paketet...