Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2020-05-05
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Vlbd,Do
ISBN
9789144135373
Terapeuten : om levd erfarenhet och profession (häftad)

Terapeuten : om levd erfarenhet och profession

Häftad Svenska, 2020-05-05
293
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Som psykoterapeut är jag del av rika upplevelser och djupt meningsfulla ögonblick, men det är också av och till ett svårt arbete som oundvikligen är förenat med tvivel, osäkerhet och en rad valsituationer.

Jag vill närma mig det terapeutiska arbetet inifrån och dela erfarenheter, tankar och känslor med dig som läsare. Till min hjälp finns ett band av människor från när och fjärran. Från då och nu. Människor med skilda erfarenheter och olika teoretiska referenser. Det innebär tidvis motsägelsefulla uppfattningar och ibland direkta motsättningar. Du kommer att se hur jag stundtals vacklar, tvivlar och måste börja om i en ny ända. Du kommer att förundras över att människor tar sig igenom svåra livshändelser och du kommer att häpna över den slump som ibland avgör våra öden. Du kommer också att ställas inför människor som inte orkade. De som inte mäktade med och som gav upp. Men framför allt kommer du att få ta del av rika och starka ögonblick som jag har glädjen att vara del av.

Boken vänder sig till såväl en bred allmänhet som till studenter och yrkesverksamma som i sina arbeten möter människor i kritiska livssituationer. Författarens förhoppning är att boken ska bidra till ökad uppmärksamhet och kunskap om vad som är väsentligt när livet ställs på sin spets och de egna krafterna inte räcker till.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Terapeuten : om levd erfarenhet och profession
  2. +
  3. Grundläggande samtalsmetodik : en handbok för hjälpare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grundläggande samtalsmetodik : en handbok för h... av Richard Nelson-Jones (häftad).

Köp båda 2 för 642 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carina Håkansson