Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2020-08-17
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Fc
ISBN
9789144135557
Språket : grunden till din framtid lärarmaterial

Språket : grunden till din framtid lärarmaterial

Spiral Svenska, 2020-08-17
1786
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ord är makt, makt att påverka, makt att göra sin stämma hörd, makt att få sina ord lästa. Ju korrektare svenska man använder sig av i tal och skrift, desto större chans att mottagaren lyssnar. Så genom att öva sig i att skriva i olika genrer, kommer språket att bli en väg in i framtiden där eleven blir allt säkrare på att kunna variera sin svenska beroende på vad som behöver sägas. Vår förhoppning är att eleverna med hjälp av Språket - grunden till din framtid ska lära sig hur de ska använda sig av rätt ord, vid rätt tillfälle, för rätt mottagare.

I denna välmatade lärarhandledning hittar du som lärare alla de hjälpmedel du behöver för att lyckas med läromedlet. Handfasta tips, extrauppgifter, kopieringsunderlag och mycket annat. I lärarhandledningen ingår även en digital del i vilken du finner hela handledningen, en mängd utskrivbara dokument och hela elevboken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språket : grunden till din framtid lärarmaterial
  2. +
  3. Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språket : grunden till din framtid Elevpaket Di... av Cécile Tartar, Marie-Elen Osbeck (häftad).

Köp båda 2 för 2313 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna