Inkomstskatt del 1 - En läro- och handbok i skatterätt (häftad)
På topplistor
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2021-01-12
Upplaga
18
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Persson Österman, Roger (förf.)
SAB
Qafba:oe
ISBN
9789144135946
Inkomstskatt del 1 - En läro- och handbok i skatterätt (häftad)

Inkomstskatt del 1 - En läro- och handbok i skatterätt

Häftad Svenska, 2021-01-12
484
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Inkomstskatt Del 1 och 2 behandlar inkomstbeskattningen av privatpersoner och företag. I böckerna beskrivs strukturen och principerna vid genomgången av rättsregler och rättspraxis. Effekterna av reglerna illustreras genom konkreta och belysande exempel.
Inkomstskatt Del 1 ger bland annat en bild av inkomstbeskattningens funktion och utformning samt behandlar inkomstslagen tjänst, kapital och näringsverksamhet. Vidare presenteras huvudlinjerna i företagsbeskattningen. Inkomstskatt är en lärobok för utbildningen i skatterätt på jurist- och ekonomprogrammen. Genom sin goda struktur, omfattande redovisning av eller hänvisning till praxis samt fördjupade diskussioner kan boken också användas i den praktiska yrkesutövningen och som kurslitteratur för vidareutbildningar.I den sjuttonde upplagan omarbetades framställningen väsentligt för att ytterligare förstärka de övergripande perspektiven. I denna den artonde upplagan har detta arbete fortsatt. Vi har beaktat publicerat material till och med den 15 november 2020.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inkomstskatt del 1 - En läro- och handbok i skatterätt
  2. +
  3. Inkomstskatt del 2 - - en lärobok i skatterätt, del 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inkomstskatt del 2 - - en lärobok i skatterätt,... av Sven-Olof Lodin, Gustaf Lindencrona, Peter Melz, Christer Silfverberg, Teresa Simon-Almendal (häftad).

Köp båda 2 för 968 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »