Finansiell informationsgivning : kunskap för Swedsecs licensiering (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2019-08-12
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 154 x 19 mm
Vikt
542 g
SAB
Qaeca-c
ISBN
9789144136004
Finansiell informationsgivning : kunskap för Swedsecs licensiering (häftad)

Finansiell informationsgivning : kunskap för Swedsecs licensiering

Häftad Svenska, 2019-08-12
384
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken Finansiell informationsgivning är framtagen för att passa de som i finansbranschen arbetar med informationsgivning inom placeringsområdet. Det är exempelvis personal inom kassa/kundtjänst, på kundcenter, telefonbanker etc. som ger finansiell information till privatkunder eller mindre företagskunder, men där arbetsuppgifterna endast omfattar informationsgivning, inte rådgivning.
De som arbetar kundorienterat i finansbranschen måste ha goda kunskaper och vara kompetenta. I det formella regelverket ställs också explicita krav på kunskap och kompetens. Boken är särskilt framtagen för att ge dessa kunskaper och täcker de krav som ställs i Swedsecs licensieringstest för informationsgivare.

Boken ger vissa insikter inom makroekonomi och grundläggande finansiell ekonomi. Den behandlar en mängd olika typer av värdepapper, deras viktigaste kännetecken, egenskaper och risker samt hur de hanteras och omsätts. Den ger också goda kunskaper om lagar och regler runt finansmarknaderna. Till Finansiell informationsgivning hör en digital version av boken. Instruktioner för hur du kommer åt det digitala materialet finns på omslagets insida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Finansiell informationsgivning : kunskap för Swedsecs licensiering
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 593 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gabriel Oxenstierna