Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2022-03-10
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Hylander, Ingrid (förf.)
SAB
Dok
ISBN
9789144136042
Psykologisk fallkonsultation (häftad)

Psykologisk fallkonsultation

Häftad,  Svenska, 2022-03-10
411
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Psykologisk fallkonsultation Kan levereras innan julafton
Yrkesverksamma inom organisationer som arbetar med människor hamnar ibland i professionella dilemman. Psykologisk fallkonsultation handlar om att ge psykologisk kunskap till personal så att de kan hjälpa klienter inom de givna ramar som en organisation har.

Boken beskriver hur metoden har utvecklats sedan den introducerades i Sverige under 1980-talet. I den här andra upplagan har författarna omarbetat teoriavsnittet för att förtydliga släktskapen med andra konsultationsmetoder och det specifika med psykologisk fallkonsultation. Det mångteoretiska synsättet har accentuerats och de konkreta beskrivningarna av metodens innehåll och process har utvidgats med exempel från fler verksamhetsområden. Författarna beskriver också likheter och skillnader med andra interprofessionella hjälpprocesser som exempelvis handledning, teamsamarbete och samverkan. Ett nyskrivet kapitel behandlar utbildning och handledning i psykologisk fallkonsultation.

Psykologisk fallkonsultation vänder sig till blivande och yrkesverksamma psykologer men även till personal inom organisationer som söker kunskap om hur psykologer kan användas för att tillföra komplementär kompetens och utveckla verksamheten samt nå uppsatta mål.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Psykologisk fallkonsultation
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 610 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna