Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
600
Utgivningsdatum
2021-08-26
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Andersson, Åsa (förf.) / Carlström, Eric (förf.) / Delin Eriksson, Anki (förf.) / Drevenhorn, Eva (förf.) / Ekman, Inger (förf.) / Eldh, Ann Catrine (förf.) / Elmqvist, Carina (förf.) / Florin, Jan (förf.) / Forsberg, Anna (förf.) / Gabrielsson, Sebastian (förf.) / Göras, Camilla (förf.) / Henoch, I
SAB
Vpg
ISBN
9789144136240
Omvårdnad på avancerad nivå - - kärnkompetenser inom sjuksköterskans specialistområde (häftad)

Omvårdnad på avancerad nivå - - kärnkompetenser inom sjuksköterskans specialistområde

Häftad Svenska, 2021-08-26
586
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Denna andra upplaga av boken har ett helt nytt upplägg. Boken består av sex delar, en för varje kärnkompetens. Varje del består i sin tur av fem kapitel; ett kapitel som beskriver kärnkompetensen generellt, ett kapitel som beskriver kärnkompetensen inom omvårdnad samt tre kapitel med exempel på praktiska tillämpningar inom specialistsjuksköterskans ansvars områden.

Boken har sin utgångspunkt i de sex kärnkompetenserna som är gemensamma för alla professioner inom hälso- och sjukvården; person centrerad vård, samverkan i team, evidensbaserad vård, kvalitets utveckling genom förbättringsarbete, säker vård och digital vård. Det finns internationell enighet om att dessa kompetenser är avgörande för hälso- och sjukvårdens utveckling. Det unika med boken är att den belyser dessa kompetenser ur ett omvårdnadsperspektiv och på en avancerad nivå.

Avsikten är att boken ska bidra till en utveckling av ett gemensamt innehåll i specialistsjuksköterskeutbildningarna och till en utveckling av sjuk sköterskans kompetens på avancerad nivå. Boken syftar till att både beskriva och problematisera vad omvårdnad på avancerad nivå kan vara.

Boken vänder sig till dig som studerar på avancerad nivå eller arbetar inom specialistsjuksköterskans ansvarsområde och den är en fristående fortsättning på bokverket Omvårdnadens grunder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omvårdnad på avancerad nivå - - kärnkompetenser inom sjuksköterskans specialistområde
  2. +
  3. Människokroppen : fysiologi och anatomi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Människokroppen : fysiologi och anatomi av Egil Haug, Jan G Bjålie, Olav Sand, Øysten V Sjaastad (inbunden).

Köp båda 2 för 1632 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »