Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2020-05-28
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
22 x 206 x 151 mm
Vikt
385 g
SAB
Eab
ISBN
9789144136875

VFU i praktiken : studentens handbok för verksamhetsförlagd utbildning

Häftad,  Svenska, 2020-05-28
333
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Verksamhetsförlagd utbildning, VFU, är en obligatorisk, praktiskt inriktad kurs som förläggs i en klinisk verksamhet. Syftet med utbildningen är att studenten ska få möjlighet att använda och tillämpa sin teoretiska kunskap och träna sina färdigheter i konkreta situationer. Att i det kliniska arbetet möta målgruppen och använda sina teoretiska kunskaper för förståelse, analys och handling bidrar till studentens utveckling i yrkesrollen.

I den här boken får studenten verktyg för att komma fram till vilken kompetens och vilka förmågor som krävs i det valda yrket. Boken innehåller konkreta modeller för reflektion. Här finns också övningar i hur studenten kan ta ansvar för sin egen lärandeprocess samt på vilket sätt hen kan ta hjälp av VFU-handledaren.

VFU i praktiken är en handbok som i första hand vänder sig till studenter inom vård- och omsorgsutbildningar, lärarutbildningen och andra verksamhetsförlagda utbildningar. Den kan även användas av studerande som gör sin VFU utomlands samt av studenter på exempelvis gymnasienivå inom vård- och omsorgslinjer som i sin utbildning har ett praktiskt kliniskt moment.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. VFU i praktiken : studentens handbok för verksamhetsförlagd utbildning
  2. +
  3. Att förstå sin egen utsatthet : stöd för professionella i människovårdande yrken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att förstå sin egen utsatthet : stöd för profes... av Jakob Carlander, Andreas Wedeen (häftad).

Köp båda 2 för 639 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »