Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2021-11-18
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qa
ISBN
9789144137148
Förstå nationalekonomi (häftad)

Förstå nationalekonomi

Häftad Svenska, 2021-11-18
270
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Varför ska du läsa nationalekonomi? Kanske tror du att det är ett mystiskt, förvirrande och tekniskt ämne. Bäst att låta bli. Nej, nationalekonomi är oftast enkelt och logiskt, och du kan förmodligen redan mycket eftersom ämnet handlar om dig och den värld du lever och fattar beslut i varje dag. Nationalekonomi handlar om vem som gör vad, åt vem och hur vi interagerar och samarbetar. Alla med ett intresse för vår omvärld bör känna till grunderna i ämnet!

Denna andra upplaga har två nya kapitel och flera nya och uppdaterade avsnitt. Exempelvis får du veta varför du bör tillhöra en kriminell organisation med mycket makt, om du nödvändigtvis ska vara skurk, och varför diamanter är dyrare än vatten trots att vi klarar oss enkelt utan diamanter men inte utan vatten.

Förstå nationalekonomi vänder sig till dig som läser en introduktionskurs i nationalekonomi, bara är nyfiken på ämnet eller vill förstå hur olika delar av samhällsekonomin hänger ihop. Här förklaras grundläggande nationalekonomiska modeller med ett enklare språk och utan matematiska uttryck, vilket gör att inga särskilda förkunskaper krävs.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förstå nationalekonomi
  2. +
  3. Mikroekonomi : teori och tillämpning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mikroekonomi : teori och tillämpning av Robert Lundmark (häftad).

Köp båda 2 för 877 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna