Människa och miljö - med praktisk vägledning för projekt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med Adobe-kryptering (11.6 MB)
Om Adobe-kryptering
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-10-11
Förlag
Studentlitteratur
ISBN
9789144137926
Människa och miljö - med praktisk vägledning för projekt (e-bok)

Människa och miljö - med praktisk vägledning för projekt (e-bok)

E-bok (PDF - DRM), Svenska, 2019-10-11
301
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Människa och miljö - med praktisk vägledning för projekt behandlar nyckelfrågorna inom hållbar utveckling och miljöstrategi. Boken ger läsaren både en förståelse för och en uppdatering av forskningsläget inom ämnen som global uppvärmning, resursfördelning, energiförsörjning, hållbar produktion och konsumtion samt hållbara lösningar. Kopplat till varje kapitel finns avsnitt som ger vägledning i att söka och kritiskt granska information. I en fördjupande del av boken ges läsaren ytterligare kunskap om informationssökning, källkritik och enklare referenshantering. Detta gör boken till ett utmärkt verktyg för rapportskrivning och genomförande av projektarbeten inom miljöområdet på olika nivåer.

Människa och miljö - med praktisk vägledning för projekt vänder sig till dig som studerar på utbildningar inom miljö- och landskapsvetenskap, skogs- och lantbruksvetenskap, ekonomi och samhällsplanering. Den riktar sig även till dig som arbetar praktiskt med klimat- och miljöfrågor samt Agenda 2030 inom företag, kommuner och myndigheter.

Människa och miljö - med praktisk vägledning för projekt utgör en starkt reviderad utgåva av Klimat och miljöstrategi i ett samlat perspektiv från 2010.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »