Ersättning vid personskada 2020 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
1044
Utgivningsdatum
2020-04-23
Upplaga
26
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144138572
Ersättning vid personskada 2020 (häftad)

Ersättning vid personskada 2020

Häftad Svenska, 2020-04-23
2590
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ersättning vid personskada är det klassiska standardverket för beräkning av skadeståndsrättslig ersättning vid personskada enligt 5 kap. SkL. Med sin praktiskt inriktade framställning, och med samtliga aktuella tabeller och relevanta cirkulärreferat i bilagedelen, fungerar boken som referensverk, utbildningsmaterial och handläggningsstöd för alla som arbetar med skade-ståndsrättslig ersättning vid personskada: personskadereglerare, advokater, biträdande jurister och domstols jurister. Den vänder sig också till patientföreningar och till studenter vid universitet och högskola.

Boken inleds med två kapitel om grundläggande personskade- och ersättningskunskap. Därefter behandlas samtliga ersättningsposter samt centrala frågor som omprövning, preskription och ränteberäkning. Handläggning, med sakfrågor som t.ex. ombud, sekretess och nämndprövning, behandlas i en egen del tillsammans med ett kapitel om praktiskt skaderegleringsarbete. Därutöver har Ersättning vid personskada ett kapitel om samordningsförmånerna samt vad som snarast är en egen "bok i boken" om medicin i skaderegleringen.

Tillgång till en digital version av Ersättning vid personskada ingår. Den digitala utgåvan, som är fullt sökbar och går att arbeta med som en "vanlig" bok - d.v.s. stryka under, göra anteckningar och lägga in bokmärken i - nås med hjälp av en kod på insidan av bokens pärm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ersättning vid personskada 2020
  2. +
  3. Fastighetsmäklaren : en vägledning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fastighetsmäklaren : en vägledning av Per Henning Grauers, Mats Rosén, Lars Tegelberg (häftad).

Köp båda 2 för 3107 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Madeleine Randquist

Bloggat om Ersättning vid personskada 2020