Tillitsskapande ledarskap : från teori till praktik (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2021-10-06
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qbab
ISBN
9789144138848
Tillitsskapande ledarskap : från teori till praktik (häftad)

Tillitsskapande ledarskap : från teori till praktik

Häftad Svenska, 2021-10-06
287
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Begreppen tillit och ledarskap är tätt sammanknutna. Ett gott ledarskap förutsätter tillit och tillit är positivt för såväl ledare och medarbetare som för organisationen. Saknas däremot tillit mellan ledare och medarbetare uppstår lätt en misstro som får negativa konsekvenser.

Många olika faktorer påverkar hur och om tillit utvecklas mellan ledare och medarbetare. I denna bok förklaras vad som behövs för att tillit skall uppstå och vad ledaren själv kan göra för att behålla eller öka tilliten. Teorier om tillit varvas med fallbeskrivningar från arbetslivet. Konkreta råd presenteras för att ledare utifrån sin egen situation och organisation ska kunna reflektera över vad som behövs för att skapa tillit i förhållande till medarbetarna.

Tillitsskapande ledarskap vänder sig dock inte bara till ledare och chefer utan kan också fungera som stöd för att öka kunskapen generellt om hur man kan hjälpa ledare att utveckla tillitsskapande ledarskap. Boken vänder sig således även till deltagare vid ledarskapsutbildningar, HR-personal och ledarskapskonsulter samt till studenter på akademisk grundnivå och avancerad nivå.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tillitsskapande ledarskap : från teori till praktik
  2. +
  3. Destruktivt ledarskap : Hur uppkommer det? Vilka effekter får det? Vad kan man göra åt det?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Destruktivt ledarskap : Hur uppkommer det? Vilk... av Maria Fors Brandebo, Sofia Nilsson, Gerry Larsson (häftad).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Fors Brandebo