Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2020-11-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Fct
ISBN
9789144139166
Glömda sagor Digital + Tryckt (häftad)

Glömda sagor Digital + Tryckt

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2020-11-02
381
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Glömda sagor är ett läromedel för alla som vill utvecklas i svenska. Boken vänder sig till dem som har klarat minst SFI-C (eller har kunskaper motsvarande A2-B2 i svenska) och som vill uppnå C1-nivå i svenska (eller motsvarande svenska 3 på gymnasienivå).

Boken kan användas för självstudier eller som extra läsförståelsematerial i en klass. Den vänder sig i första hand till personer med svenska som andraspråk, men även de som har svenska som modersmål och vill utveckla sitt ordförråd, sin läsförståelseförmåga och sina grammatikkunskaper kan ha nytta av materialet.

I boken finns tolv sagor. Efter varje saga finns läsförståelsefrågor, samt ordkunskaps- och grammatikövningar som bygger på innehållet i sagan. I slutet av boken finns en grammatikdel.

I boken finns det en tydlig progression. Sagorna blir längre och svårare och övningarna blir allt fler, samt mer och mer komplexa i takt med att man arbetar med boken. Man kan läsa varje saga för sig, men tanken är ändå att läsa alla sagorna i den ordning de kommer i boken, då det finns några karaktärer som återkommer. Övningarna bygger dessutom på en progression och vissa grammatiska moment återkommer i olika svårighetsgrad ju längre fram man arbetar i boken.

I den digitala del som ingår i läromedlet kan man lyssna på alla sagorna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Glömda sagor Digital + Tryckt
 2. +
 3. Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språket : grunden till din framtid Elevpaket Di... av Cécile Tartar, Marie-Elen Osbeck (häftad).

Köp båda 2 för 908 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Glömda sagor Digital + Tryckt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Språket är allt
  Norbert och Daniela, 12 december 2021

  En lärobok i svenska språket som är lika underhållande och lärande. Du kan bara läsa sagorna men vill du ha förklaringar av okända ord eller grammatikregler så går det mycket bra med den här boken. OBS! Sagorna var bortglömda av författaren men ser nu dagsljuset - tack Cécile.

 2. Fantastisk bok!
  Adriana S, 7 november 2021

  Fantasibok, barnbok, hjälpmedel för att lära sig ett andra språk och till utveckling av språkkunskap. Denna bok hjälpte mig oerhört mycket på vägen till C1-nivå i svenska språket. Att det finns många kapitlar och mycket varietet mellan sagorna gör att läsaren inte blir uttråkad. Sedan är minigrammatik delen super bra!
  Sagorna är så fina att jag har i plan att läsa dem för mina kommande barn.
  Jag rekommenderar stark denna bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Cécile Tartar Jönsson