Format
Spiral
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2021-08-18
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Fc
ISBN
9789144139456
Träff på texten 6 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Träff på texten 6 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Spiral Svenska, 2021-08-18
944
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Träff på texten är ett basläromedel med utgångspunkt i kursplanens olika texttyper: berättande, instruerande, beskrivande, argumenterande och förklarande. Eleverna leds från gemensamt läsande till eget skrivande med verkliga mottagare. Exempeltexter på tre olika nivåer ger inspiration och bedömningsstöd. I en digital textbank finns ytterligare texter och uppgifter på tre nivåer, som gör det lätt att individualisera inlärningen.

Lärarpaket
Lärarhandledning
* I den tryckta lärarhandledningen finns lektionsplaneringar för alla kapitel samt facit till alla elevbokens uppgifter. Tydliga symboler visar till vilka moment det finns förberedda genomgångar, filmer och kopieringsunderlag i de digitala resurserna.
* I det inledande kapitlet förklaras läromedlets arbetsgång som utgår ifrån en förenklad cirkelmodell. Här förtydligas även vilka delar av kursplanen som läromedlets innehåll svarar mot.
* Elevexempel på tre nivåer till respektive texttyp ger möjlighet till konstruktiva diskussioner om kvaliteter i texter.
* Kopieringsunderlag i form av checklistor till det gemensamma och individuella skrivandet hjälper eleverna att utveckla texterna.

Digitala resurser
I lärarpaketet ingår även digitala resurser.
* Förberedda och filmade genomgångar av innehållet i elevboken, som sparar tid och gör det lätt att visa en strukturerad presentation.
* Stödstrukturer för skrivandet, checklistor och andra användbara kopieringsunderlag finns här för nedladdning.
* Bedömningsstöd till elevexempel på tre nivåer blir ett stöd både för elevernas skrivande och för lärarens egen bedömning av elevernas texter.
* Genom att skapa ett digitalt klassrum kan man tilldela förberedda uppdrag till eleverna samt skräddarsy egna uppdrag utifrån elevpaketets innehåll.
* I den digitala lärarhandledningen kan man alltid söka på innehållet. Man kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt - enkelt att samla och skriva ut.
* Elevpaketet ingår i lärarpaketets digitala resurserna.
* De digitala resurserna kan användas på dator, surfplatta och i mobil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träff på texten 6 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Träff på texten 5 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Träff på texten 5 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt av Sara Erebrandt, Kristina Lundgren (spiral).

Köp båda 2 för 1776 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna