Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2020-08-25
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Eu
ISBN
9789144140582
BAS Bedömning av anpassningar i skolmiljön (häftad)

BAS Bedömning av anpassningar i skolmiljön

Häftad,  Svenska, 2020-08-25
426
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
BAS Bedömning av anpassningar i skolmiljön Kan levereras innan julafton
Många elever i dagens svenska skola är i behov av anpassningar och särskilt stöd. För att rätt insatser ska kunna planeras och genomföras är det viktigt att elevernas behov upptäcks och kartläggs på ett systematiskt sätt.

BAS - Bedömning av anpassningar i skolmiljön är ett validerat elevcentrerat intervjuinstrument som är utvecklat för att bedöma i vilken grad förutsättningarna i en viss skola överensstämmer med elevens förutsättningar. Instrumentet är avsett för barn från ungefär 7 år och uppåt. Det innehåller 16 frågor om vanliga aktiviteter och uppgifter i skolan där eleven kan behöva anpassningar eller särskilt stöd.

I materialet finns samtliga formulär som behövs för att genomföra bedömningen, men också teoretisk bakgrundsinformation om instrumentet och instruktioner inför användning och administrering. I boken finns även två elevexempel för att ge läsaren en inblick i hur instrumentet fungerar i praktiken.

Till boken hör en webbplats där allt material finns tillgängligt. På insidan av omslaget finns en kod som behövs för registrering. Koden är unik och kan enbart brukas av en användare.

BAS kan användas för alla elever som behöver stöd eller anpassningar i skolan. Materialet riktar sig främst till elevhälsan, speciallärare, specialpedagoger och arbetsterapeuter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. BAS Bedömning av anpassningar i skolmiljön
  2. +
  3. NPF för lärare : fokus på pedagogiskt arbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt NPF för lärare : fokus på pedagogiskt arbete av Anna Borg, Gunilla Carlsson Kendall (häftad).

Köp båda 2 för 776 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Arbetsterapi för barn och ungdom

    Ann-Christin Eliasson, Helene Lidström, Marie Peny-Dahlstrand

    I Arbetsterapi för barn och ungdom har 28 ledande experter inom arbetsterapi bidragit med gedigen kunskap och klinisk erfarenhet av barn och ungdom med funktionsnedsättningar. I boken finns ett tydligt fokus på aktiviteter i barnens vardag men äve...