Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2021-07-05
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
11 x 198 x 141 mm
Vikt
270 g
SAB
Vefc
ISBN
9789144140735
Lokalanestesi och smärta (häftad)

Lokalanestesi och smärta

Häftad,  Svenska, 2021-07-05
316
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lokalanestesi och smärta förmedlar kunskap om hur smärta uppstår, hur smärta kan blockeras och varför smärta oönskat upprätthålls. Praktiska instruktioner om hur lokalanestesi administreras i munhålan ges både i texten och med hjälp av illustrativa figurer och foton. Bedövningsmedlets generella och lokala effekter beskrivs. Separata kapitel ägnas åt medicinska riskpatienter och smittskydd.

Denna andra upplaga är uppdaterad i sin helhet. Kapitlet om orofacial smärta är utökat med tanke på att mycket har hänt inom orofacial smärtforskning under det senaste decenniet, bland annat inom smärtdiagnostiken. Vidare har kapitlet om smittrisk uppdaterats enligt det nya regelverket för smittspridning och smittskydd.

Lokalanestesi och smärta riktar sig till vårdpersonal som vill utbilda och fortbilda sig inom smärtområdet. Det gäller såväl tandläkar- och läkarstudenter som sjuksköterskor, tandhygienister och tandsköterskor under grund- och specialistutbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lokalanestesi och smärta
  2. +
  3. Hygien och smittskydd i tandvården : att förebygga infektioner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hygien och smittskydd i tandvården : att föreby... av Mikael Zimmerman, Klas Sjöberg (häftad).

Köp båda 2 för 781 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna