Fler böcker inom
Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 12 månader
Språk
Engelska
Antal sidor
76
Utgivningsdatum
2023-05-10
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 6 mm
Vikt
180 g
SAB
Fe
ISBN
9789144140766

Peak 7 Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån

Hybridprodukt,  Engelska, 2023-05-10
252
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Peak erbjuder fem fängslande teman i tre nivåer som tränar alla färdigheter. I varje tema finns film, två längre texter varav en är en faktatext, en hörövning samt utvecklande uppgifter som tränar alla färdigheter. Strukturen i Peak är tydlig, men variationen är stor och det bjuds på en mångfald av ämnen, perspektiv, genrer, engelska röster och uppgiftstyper. De fem temana i Peak 7 är:

* You and I
* Brain and Body
* Oceania
* Myths and Legends
* Wonders of the World

Tre nivåer
Alla elever kan delta i arbetet med Peak tack vare de tre inbyggda nivåerna; Stream, Support och Stretch. Stream är utgångspunkten för klassens arbete och finns både tryckt och digitalt.

I det digitala läromedlet finns Support och Stretch. I Support hittar eleven förenklade texter och stödstrukturer som gör det möjligt för elever med sämre förkunskaper att aktivt delta i klassrumsarbetet. De elever som behöver utmaningar inom temat hittar nya, spännande texter och uppgifter i Stretch.

Bok och digitalt läromedel i paketPeaks elevpaket består av en textbok och ett digitalt läromedel till eleven. Peaks textbok är en allt-i-ett-bok med både texter och övningar. Textboken kan återanvändas eftersom eleven dokumenterar sitt arbete på valfritt sätt utanför boken.

Det digitala läromedlet
Texterna i Stream och Support är inlästa med många olika regionala varianter och eleven får uppleva engelska som den talas runt om i världen. I det digitala läromedlet finns autentiska filmer, med valbara undertexter, som introducerar respektive tema, självrättande ordövningar baserat på temats texter och andra uppgifter som fördjupar temat. Det finns också två fristående spår; Word Challenge Online och Grammar Work Online. I Word Challenge Online får eleverna bygga på sitt ordförråd genom att träna högfrekventa ord. Grammar Work Online erbjuder förklarande filmer och övningar som eleven kan arbeta med enskilt vid behov eller när det passar den gemensamma undervisningen.

Peak i korthet
* texter och övningar på tre nivåer
* engagerande teman som inleds med filmer
* röd tråd och struktur med massor av variation
* alla färdigheter tränas i varje tema

Med Peak kan hela klassen arbeta med samma tema - var och en mot toppen av sin förmåga!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Peak 7 Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån
  2. +
  3. A Good Girl's Guide to Murder

De som köpt den här boken har ofta också köpt A Good Girl's Guide to Murder av Holly Jackson (häftad).

Köp båda 2 för 381 kr

Kundrecensioner