Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2021-03-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
10 x 188 x 143 mm
Vikt
300 g
SAB
Emia
ISBN
9789144140803
Världens bästa yrke?! - En kort introduktion till dig som valt att bli lärare (häftad)

Världens bästa yrke?! - En kort introduktion till dig som valt att bli lärare

Häftad,  Svenska, 2021-03-01
326
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Du funderar kanske på att bli lärare, har redan börjat på lärarutbildning, är allmänt intresserad av lärande och utbildning, eller är en (erfaren) lärare som är nyfiken på vad en introduktionsbok för yrket i dag kan innehålla. Oavsett varför du intresserar dig för undervisningsfrågor, är du varmt välkommen att ta del av boken som handlar om ett av de viktigaste, mest stimulerande och äldsta yrkena i världen.

Syftet med boken är att ge dig som vill eller precis ska läsa till lärare en mycket kort överblick över vad det innebär att bli lärare i dag, och hur du på bästa sätt kan börja förbereda dina studier och ditt förhållningssätt till kursinnehåll, kursmål och verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Världens bästa yrke?! är utöver introduktionskapitlet indelad i sju korta kapitel: "Alla vet hur en bra lärare ska vara ...", Läraryrket i historisk belysning, Styrdokument för utbildning, Pedagogik och didaktik, Lärarprofession och undervisningsskicklighet, Vetenskaplighet och beprövad erfarenhet och "Snart dags att söka jobb".

Världens bästa yrke?! erbjuder en förenklad karta och ett analys verktyg som stöd för främst lärarstudenter men även för lärare ute på fältet, och alla övriga som intresserar sig för utbildningsfrågor för att bättre förstå yrket i dag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Världens bästa yrke?! - En kort introduktion till dig som valt att bli lärare
  2. +
  3. Undervisning i teori och praktik - en introduktion i didaktik. 8:e upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Undervisning i teori och praktik - en introdukt... av Gunnar Lindström, Lars Åke Pennlert (häftad).

Köp båda 2 för 586 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Silvia Edling