Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2021-06-14
Upplaga
5
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Doef,Oaa
ISBN
9789144140964
Kommunikation : samspel mellan människor (häftad)

Kommunikation : samspel mellan människor

Häftad Svenska, 2021-06-14
362
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vad händer när vi kommunicerar med varandra? Vilka medvetna och omedvetna budskap skickar vi iväg? Vad underlättar och försvårar en effektiv kommunikation? Vilka störningar brukar uppstå i samtal mellan människor och hur hanterar vi dessa?

Den här boken tar bland annat upp grundläggande kommunikationsteori, social varseblivning, icke-verbal kommunikation, lyssnande, kommunikationsstörningar, interkulturell kommunikation och genusaspekter på kommunikation. Författarna ger både praktiska och teoretiska exempel.

I denna femte omarbetade upplaga har texten uppdaterats och nya kapitel har tillkommit om känslokommunikation, bedräglig kommunikation, konflikter samt om informella och formella samtal.

Boken passar för grundläggande utbildningar på högskolenivå och i arbetslivet. Den är också av intresse för alla som arbetar med människor inom personalledning, vård, skola, omsorg och service.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kommunikation : samspel mellan människor
  2. +
  3. Bära eller brista, 2 uppl : Kommunikation och relationer i arbetet med människor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bära eller brista, 2 uppl : Kommunikation och r... av Odd Harald Røkenes, Per-Halvard Hansson (häftad).

Köp båda 2 för 870 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna