Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2021-10-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Bresin, Roberto (förf.) / Bälter, Olof (förf.) / Ekelin, Annelie (förf.) / Elovaara, Pirjo (förf.) / Engberg, Maria (förf.) / Ekwall, Per Erik (förf.) / Falkenberg, Kjetil (förf.) / Fernaeus, Ylva (förf.) / Fiedler, Markus (förf.) / Flensburg, Per (förf.) / Giger, Peter (förf.) / Gulliksen, Jan (för
Dimensioner
18 x 243 x 195 mm
Vikt
775 g
SAB
Bs
ISBN
9789144141671
Introduktion till medieteknik (häftad)

Introduktion till medieteknik

Häftad,  Svenska, 2021-10-11
414

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Introduktion till medieteknik är boken för dig som vill få en introduktion till ämnet medieteknik. Vi vänder oss till dig som är intresserad av hur teknologier och dess användning möts - från ett fokus på mediekonsumtion, till hur medier formar vårt moderna samhälle. Boken ger en introduktion till medieteknikens olika former, kanaler, och uttryckssätt, och vi ger även en inblick i hur medieteknik skapas. Med en utgångspunkt i design, programmering och medieteknikens visuella och audiella uttryck ges en vidare introduktion till medieteknikens tillämpnings om råd en - från speldesign till interaktiva medier. Boken berör också angreppssätt för att arbeta användarcentrerat med digital medieutveckling och design, samt berör projektledning för utveckling av digital medieteknik. Med denna intro duktion till medieteknik som ämne visar boken på ett antal framväxande områden för vidare forskning inom medieteknik.

Introduktion till medieteknik är sammansatt så att den med fördel kan användas som kurslitteratur i utbildning inom områden som medieteknik, medie - produktion, design för digitala medier eller motsvarande. Boken kan läsas som en helhet, alternativt som fristående kapitel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Introduktion till medieteknik
  2. +
  3. Effektiv visuell kommunikation : om nyheter, reklam, information och identitet i vår visuella kultur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Effektiv visuell kommunikation : om nyheter, re... av Bo Bergström (häftad).

Köp båda 2 för 833 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »