Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2021-10-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Bresin, Roberto (förf.) / Bälter, Olof (förf.) / Ekelin, Annelie (förf.) / Elovaara, Pirjo (förf.) / Engberg, Maria (förf.) / Ekwall, Per Erik (förf.) / Falkenberg, Kjetil (förf.) / Fernaeus, Ylva (förf.) / Fiedler, Markus (förf.) / Flensburg, Per (förf.) / Giger, Peter (förf.) / Gulliksen, Jan (för
SAB
Bs
ISBN
9789144141671
Introduktion till medieteknik (häftad)

Introduktion till medieteknik

Häftad Svenska, 2021-10-11
482
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Introduktion till medieteknik är boken för dig som vill få en introduktion till ämnet medieteknik. Vi vänder oss till dig som är intresserad av hur teknologier och dess användning möts - från ett fokus på mediekonsumtion, till hur medier formar vårt moderna samhälle. Boken ger en introduktion till medieteknikens olika former, kanaler, och uttryckssätt, och vi ger även en inblick i hur medieteknik skapas. Med en utgångspunkt i design, programmering och medieteknikens visuella och audiella uttryck ges en vidare introduktion till medieteknikens tillämpnings om råd en - från speldesign till interaktiva medier. Boken berör också angreppssätt för att arbeta användarcentrerat med digital medieutveckling och design, samt berör projektledning för utveckling av digital medieteknik. Med denna intro duktion till medieteknik som ämne visar boken på ett antal framväxande områden för vidare forskning inom medieteknik.

Introduktion till medieteknik är sammansatt så att den med fördel kan användas som kurslitteratur i utbildning inom områden som medieteknik, medie - produktion, design för digitala medier eller motsvarande. Boken kan läsas som en helhet, alternativt som fristående kapitel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Introduktion till medieteknik
  2. +
  3. Medierna och demokratin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medierna och demokratin av Lars Nord, Jesper Strömbäck, Sigurd Allern, Monika Djerf-Pierre, Jesper Falkheimer (häftad).

Köp båda 2 för 968 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »