Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2021-02-04
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Brytting, Tomas (red.)
Dimensioner
9 x 201 x 145 mm
Vikt
300 g
SAB
Ohfe
ISBN
9789144141992

Kvalitet i äldreomsorgen - Berättelser om omsorgskonst

Häftad,  Svenska, 2021-02-04
311
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vågar man bli gammal? Medias granskning av äldreomsorgen är ofta alarmerande. Vi hade tur! är samtidigt en vanlig reaktion efter konkreta och personliga erfarenheter av en äldreomsorg som ofta är bättre än sitt rykte. Hur ska den goda praktiken kunna sprida sig så att blicken inte fastnar på det som fungerar dåligt?

I Kvalitet i äldreomsorgen - berättelser om omsorgskonst skildras äldreomsorgen när den är som allra bäst och hyllar alla dem som ofta med knappa resurser skapar en äldreomsorg där "lust att leva och mod att dö" inte bara är tomma ord. Det är skickligt utövad omsorgskonst.

Omsorgskonstens praktik beskrivs i reportagets form. Dess generella särdrag och förutsättningar beskrivs i teoretiska avsnitt. Kvalitet i äldreomsorgen - berättelser om omsorgskonst vänder sig till alla som arbetar i, leder, eller intresserar sig för äldreomsorgen. Den lämpar sig väl för både personal- och chefsutbildningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kvalitet i äldreomsorgen - Berättelser om omsorgskonst
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (storpocket).

Köp båda 2 för 450 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna