Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2021-01-12
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
10 x 239 x 186 mm
Vikt
490 g
SAB
Qb
ISBN
9789144142104
Ekonomi för yrkeshögskolan : compact (häftad)

Ekonomi för yrkeshögskolan : compact

Häftad,  Svenska, 2021-01-12
384
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ekonomi för yrkeshögskolan - compact är ett läromedel för yrkeshögskolans kortare kurser i företagsekonomi. Detta är en förkortad version av Ekonomi för yrkeshögskolan och fokuserar på företagande och företagsformer, lönsamhet, prissättning, bidragskalkyler, budgetering, investeringskalkyler och uppföljning av verksamheten. För längre kurser finns den utförligare originalutgåvan Ekonomi för yrkeshögskolan. Läromedlet passar också för företagsinterna utbildningar i företagsekonomi samt för självstudier. Vill du vara med och påverka företagets ekonomi i det mindre företaget och lyfta lönsamheten? Eller ska du starta ett företag? För att kunna ta rätt beslut i olika situationer krävs kunskap. Ekonomi för yrkeshögskolan - compact ger dig grunderna för att förstå hur ekonomi fungerar i ett företag och i entreprenörskap, samt verktyg i vardagen för att kunna bidra till lönsamhet och till företagets utveckling. Ekonomi för yrkeshögskolan - compact har ett affärsmässigt anslag och leder läsaren genom företagsekonomiämnets delar med en tydlig röd tråd.
Till faktaboken hör en övningsbok som följer lärobokens struktur och innehåller övningar med varierande svårighetsgrad, samt facit med fullständiga lösningsförslag.
Faktaboken innehåller rikligt med exempel och behandlar ämnet på ett konkret och praktiskt sätt som passar yrkeshögskolans kortare ekonomikurser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ekonomi för yrkeshögskolan : compact
  2. +
  3. Ekonomi för yrkeshögskolan : compact - övningsbok med lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekonomi för yrkeshögskolan : compact - övningsb... av Anders Pihlsgård, Håkan Martinsson (häftad).

Köp båda 2 för 786 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna